brazer Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Kautkas noticis ar monitor[samsung],draugi bij atnвkuрi pie manis sak ka man rozв ekrвns neko nesapratu. Tad ievзroji ka ik pa brоdim pвr ekrвnu nomirgo rхzв krвsa.Kas varзtu bыt noticis ar monitoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 ha vakar bija līdzīgs gadījums ar Samsungu. Turpiniet tauta pirkt (ja es nejaucu) Ķīniešu produkciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 uz manējā gan ir rakstīts made in malaysia nu viens variants ir, ka video karte čakarējās. draiveru updeitošana varētu līdzēt. ja ir iespēja, pieslēdz pie cita kompja. ja notiek tas pats, tad domā par jauna monitora iegādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Itkā vairs nemirgo.Uztaisīju video kartes testu.Viss iet.Videokarte nav vainīga.Pieskrūvēju monitoru stiprāk[cik nu varēju].Itkā vairs nemirgo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 ja diviem samsungiem rādas viens un tas pats, tad ir maza iespēja ka tur pie vainas ir video karte. labi es kļūdijos par ražotāju bet man labāk patīk LG nekā Samsung, jo agrāk Samasung telefons mani pievīla Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Nevis diviem, bet gan manam brālim. Es vienkārši nezināju, ka viņs bija vakar pirms manis uzrakstījis. Pieskrūvēju vadu stiprāk pie v-kartes.Itkā vairs nav rozā ekrāns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Man vienu brīdi LG monitoram "augšējie stūri" bija zaļgani .... Tad es izslēdzu pc, pagaidīju un tie par laimi pazuda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now