lucian Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Sveiki! Es nesen pasuutiju hostingu no nano.lv ! Bet nesaprotu ka uzlikt majas lapu! Itka visus failus augsupladeju, bet kad eju sava majas izmetas logs : Unable to establish connection to MySQL 1045 : Access denied for user 'icsn'@'localhost' (using password: NO) Ko man dariit? Itka zvaniju uz nano.lv bet tie saka kkads lietotajs un db nosaukums nepareizi bet ka lai izlabo ? itka uzliku pareizi taja config.php faila, bet nekas nemainijas .. ludzu kads palidzet! Vai rakstat man skype : babyosam Ludzu help Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Tev ar angļu valodu sūdīgi, vai kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 itka naw sudigi.. bet nu ja tu ta saki lkm ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Tu vispār esi izveidojis tādu lietotāju @ mysql? Ieraksti userneimu root pw atstāj tukšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Nu kāpēc mums jāmin, kas ir un kas nav uz tā nano.lv? Tu viņiem maksā, ej prasi viņiem, kas par huiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Es jav nesaku, ka jums jamin es vnk ludzu paldzibu Nu config fails man izskatas ta : <?php // database settings $db_host="mysql"; $db_user="mysql"; $db_pass=""; $db_name="number2"; $db_prefix="number2_"; define("DB_PREFIX", "number2_"); ?> Lietotju mysql esmu izveidojis, un db ar nosaukumu number2 ari Bet, kas ir nepareizi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Tad kāda huja pēc Tu logojies iekšā ar 'icsn' ja tāda usera nemaz nav? Kas viņš tev tur no zila gaisa parādīsies? Nomaini šos datus: PHP $db_user="mysql"; $db_pass=""; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Es nelogojos! Man vnk izmet to uzrakstu.. pats nezinu kapec es no ta nano.lv neko daudz nesaprotu ... un ja paroli liek vinai ir jabut vienadai ar user paroli ja ? Un taja vietya kur ir rakstits local host es nerubiju kapec tads ir ... jo nekur vairs failos man tas naw minets visur ir nomainits uz mysql Edited August 8, 2008 by lucian Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Tātad Tu gribi teikt ka tavs interena pārlūks pats ielogojas ar 'icsn' lietājvārdu? Nē, paroli tu liec pats pēc savas izvēles, tāpat kā lietotājvārdu. EDIT: Priekškam tad tev hostu, ja Tu nemaz no tā neko nerubī? Edited August 8, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Kad tu iegāji kaut kur, tu noteikti rakstīji paroli, bet tavam MySQL lietotājam nav paroles! Nomaini šo te $db_pass=""; uz $db_pass="TAVA_PAROLE"; Un ja neies, pārinstalē MySQL, jo varbūt neesi pat paroli uzlicis! Un jūzeris nav ICSN, bet gan MYSQL ne? $db_user="mysql"; + kā tev hosts var būt MYSQL ? Vai nu localhost vai nu NANO.LV hostinga IP + Labāk maksā man, es tev normālu lētu hostu uzmetīšu Edited August 8, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Nezinu vai ta var but, bet lkm ka ja A kura vieta var mainit ar ko ielogojas ? :? tada gadijuma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Nomaini šo te $db_pass=""; uz $db_pass="TAVA_PAROLE"; Un ja neies, pārinstalē MySQL, jo varbūt neesi pat paroli uzlicis! Un jūzeris nav ICSN, bet gan MYSQL ne? $db_user="mysql"; + kā tev hosts var būt MYSQL ? Vai nu localhost vai nu NANO.LV hostinga IP + Labāk maksā man, es tev normālu lētu hostu uzmetīšu My sql es pats nezinu ka var but .. man to teica tads sergejs kkads kas celj trubu nano.lv lai ta rakstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Nomaini datus, un logojies ar tiem datiem iekšā. doooooh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Tu gribi ielogoties PhpMyAdmin ? Pag, pag, tev ir hostings (failu) vai arī pasūtīji domēnu? + Ja domēnu, tad tu caur viņu KP (kontroles paneli) neielogosies PhpMyAdmin, jo tas ir VIŅU nevis TAVS! Pasaki kur tu gribi ielogoties? * Domēna pārvaldībā vai * Hostinga (failu) pārvaldības panelī? Bļad tie nano.lv paši tur neko nesaprot, esmu zvanījis viņiem ntās reizes! Ja tev vajag webu nohostēt RIHARD, tad prasi man, es par normālu $ varu Bļa un nahuj tev vajag hostingu? Tu domā prosta hostēt kaut kādu webu? Vai CS serverus? Ko tieši? Edited August 8, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Es gribu ieiet sava majas lapaa!! Pasutiju gan hostu, gan domenu! Atkartoju kad eju majas lapa izmet :Unable to establish connection to MySQL 1045 : Access denied for user 'icsn'@'localhost' (using password: NO) *jancis38* vari mani ludzu skype uzaicinat ? : babyosam ludzu Kefir kas tu esi ? .. vai tik tu neesi klaavs Edited August 8, 2008 by lucian Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 tev useris ir izveidots ieksh phpmyadmin un pievienots taj datubazei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Paldies visiem! Viss aizgaja! Ipa6i liels paldies kefiiram un nano.lv darbiniekiem Varat sito klapet ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now