KpC Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Kas sms acc skripta gala japieraksta lai uz sms acc adminam nav jaieliek keksitis server&admins? Kipa lai automatiski.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Ieej šeit sameklē SERVER SCRIPTING, spied uz LEARN PHP un mācies! Nekas sarežģīts, es jau mierīgi varētu pateikt, bet tādam n00bam kā tu kaut kā negribās! * Sameklē funkciju AmxBanos kura sāk strādāt kad tu parasti atķeksē un ieliec skriptā Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 nu davai pasaki.. Kautvai tev sava serveri acc ielikshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Tu domā ka man vajag acc kaut kādā noobu serverī, kurš turēsies ne ilgāk kā pusgadu? Maksā - pateikšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 esi ta4 normals un pasaki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 viņš ir normāls, un nesaka iesaku darīt viņa versiju, ej un iemācies arī kaut ko, nevis tiak ivisu laiku jautā Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Tur tak nav ko kopēt funkcijas. Ja tev neaizgāja ideja, tad es pastāstīšu - ieliec jaunu ierakstu adminu tabulā, paskaties kādu id tikko pievienoji, ieliec serveru-adminu tabulā jaunu ierakstu - servera id, admin id. Vienkārši, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 tas ir prosti vnk atver failu server_admins.php vai kaa tur viņu sauc iisti neatceros un atrodi 147 liiniju un tur buus cheked un tur nomaini uz 1 un viņš automātiski ieķeksēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now