worm Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Tā kā esmu foršš kā poršš, varu piedāvāt invaitus uz jaunumu - Inbox Files. Ja kādam ir interese, norādat savu emailu un nosūtīšu invaitu (varbūt ). P.S. Inbox Files pagaidām vēl ir izstrādes stadijā un visticamāk laiku pa laikam var nestrādāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 visiem gribētājiem nosūtīju! posti izdzēsti lai neveidojas miskaste tā kā šis topiks jau ir samērā vecs, es šeit ielūkojos samērā reti, tāpēc necerat dabūt invaitu pēc pāris stundām... visticamāk ka nosūtīšu pēc pāris nedēļām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Worm, es vēlētos saņemt ielūgumiņu, būtu kur hostēt dienas bildes gignam, pagaidām filers ir nobrucis un nav kur nobāzt, tapēc tas ļoti noderētu. [email protected] Paldies jau iepriekš. Jā paldies, esmu saņēmis veselus divus ielūgumus. Edited August 30, 2008 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Cik es reedzu tad ari es varu nosutit ielugumu tad ari tie, kas ir jau ielugti var nosutit. godiE - nosutiju. Van Helden - nosutiju. Edited August 30, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 būtu pateicīgs saņemot aicinājumu uz [email protected] Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now