Jump to content
GIGN Forum

Logitech Z5500

Chiky
 Share

Recommended Posts

1nu es varu tev pateikt vinjaam bus ahuunaakie basi un tadaa zinjaa nenozheelosi,bet ja domaa tikai PC,tad panjem 2.1 sistemu nevajag tev tadu uber kruto 5.1 sistemu! ja samierinasies ar 2.1 tad tas pashas Logitech Z-4 pa 54.99Ls tevi droshi apmierinaas ar saviem basiem! Pluss vel tads ka reali shitaa Z serija izceljas ar savu vizualo uz parejo tumbinju fona ;)

nevis z4, bet z 2300, kaut gan es viņas nomainīju pret microlab solo 2.0 sistēmu un šīs skan daudz patīkamāk a to tai z sērijai tikai pārspīlēts bass kaut gan tāds ir lielākajai daļai 2.1, 5.1 sistēmu, jo woferis ir salidzinoši liels uz pārējo skaļruņu fona.

Nju gan bargi ali (peace)

Bet paldies anyway es nemekleju jo aceros to topicu bet tur nebija teikti ne plusi ne minisu kaa ari es prasiju vai nav kautkas labaks par 208 latiem

Bargi ali :(

Man jau majas ir 2.1 sistema un nepatik basi nav tadi kadus es veletos kaa ari nav neko skalas tapec velos kautko lielaku :) skalaku specigaku :)

P.S Ups sorry par dd postu vnk nepamaniju ka bija uzradushies vel divi posti !!!

Edited by Chiky

http://www.neostore.lv/item/NS-00033745/

nenožēlosi ,man ir lētākas no šīm, bet bassi anyway ir nogriezti gandrīz, kā arī vismaz te ir kvalitatīva skaņa + skan pietiekoši skaļi.

Nja bet man jau gribetos Suround sistemu kur ir vairaakas tumbas vai ari vnk nopikrt sitas 2 gabalus bet nee

Unj pienemsim ja perku to z5500 nenak lidzi skanas karte zinu ka daziem komplektiem nak .

Edited by Chiky

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...