h1tex Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Taatad, lieta taada ka mees ar chominjiem gribeejam uzraut Cossacks - Back to war. Visiem vinja iet bet man neee. Velkot to speeeli palasiiju komentaarus un viens chaliitis bija ieraxstiijis ka - tiem kam ir nvidi virs 8000 vai ati videokarte tiem nejies ne cossack ne american conquest - WTF?? Tad sanaak ka man ir paraak jaudiiga karte lai palaistu sho speeli ..??? ( man ir NVidia 8500 GT). esmu meegjinaajis mekleet cracks netaaa citus...da vienalga neiet. moshka ka ir kaacs gudraaks par mani, vai jau ir saskaaries ar shaadu porbleemu. buushu pateiciigs par lietderiigo informaaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mobit Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) moshka ka ir kaacs gudraaks par mani domāju, ka slotas kāts tiešām ir gudrāks par tevi, ne pieturzīmes māki likt, ne pareizi uzrakstīt tik vienkāršu vārdu kā kāds, kur nu vēl izmantot mīkstinājuma un garumzīmes... Par problēmu, ja būtu papētījis internetā atrodamo informāciju, būtu arī atklājis, ka problēma slēpjas draiveros, nevis pašā kartē, uzinstalē jaunākus, vai vecākus draiverus, un pie viena, protams, ja nav grūti iemācies rakstīt... Edited August 6, 2008 by mobit Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 hmmmm....atradies skolotaajs te jau nav nekaada pareizrakstiibas iestaade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mobit Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 sava valoda ir jāciena, ja vecāki tev to nav mācījuši, viņiem vajadzētu nokaunēties ! Nav svarīgi, vai tu raksti kaut kādā smirdīgā cesā, forumā vai skolā, elementārākos pareizrakstības likumus ir jāievēro, un ar to, ka esi deģenerāts jau nu nav jālepojas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now