FaCe Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Man vajadzētu zem 20/Ls ātru un stabilu i-netu. Iesakat kādu provaideri kas pieejams Aizkraukles rajonā vai arī aizkraukle. Savādāk tas mdsl (lattelekom) ir pēdējais mēsls up zems, down zems un dārgs. Es maksāju 20/ls man 2. mājas komplektu, un tas ir vienk. mēsls! Gribēju zb.lv tas lēts un ātrs, bet tikai rīgas rajonā! Man vajag netu ar vismazs down 10mbit/s up 1mbit/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Izvēlies, dzīvot pāķos ar svaigu gaisu, iespējams, ūdens tilpni blakām, bet lietot sūdainu netu vai dzīvot pismirdušā Rīgā, kur var ievilkt ātru netu. Tiesa, pieļauju, ka tas, kur tu dzīvo nav atkarīgs no tevis so, tev nav izvēles iespēju. Man ir smagas aizdomas, ka vēl pāris gadus točna laukos nebūs pieejams tik pat ātrs nets kā Rīgā. ā vēl laikam varēja radiolinku ievilkt, bet as bija dārgs un csu, man liekas, bija grūti spēlēt, jo ar signālu varēja būt problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Nu itkā Aizkraukle nav lauki, bet gan pilsēta! Vēl jau var izzi, bet paši saprotat kas ir izzi! Es cs nespēju Only Tf2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Esmu dzirdējis, ka izzi esot aizkrauklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Jap ir arī! Bet viņš smird pa visu rajonu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Jā, aizkraukle tiešām "nav" lauki . īstenībā, tas vien, ka tu nemāki pats sameklēt atbildi uz tādiem jautājumiem norāda uz to, ka tu esi no laukiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now