Jump to content
GIGN Forum

Atkal Eebaj

Invincible
 Share

Recommended Posts

Varbūt labāk nemaz nesāc ieprikties, jo jau līdz šim tev ir bijuši entie jautājumi. Dīvaini, ka citi visu saprot un, ja tomēr kaut ko nesaprot, paši meklē atbildes, jo ar tādām ir pilns internets.

:( skatiijos ka topiku lasa Ali, jee domaaju tuliit dabuushu savu atbildi, a nekaa. Es jau visu saprotu, viss gaaja gludi, bet vienkaarshi shis mazais miseeklis mani samulsinaaja. Nu tad vismaz pasaki luudzu, es varu piemeeram registreet fateru ebajaa, un pielikt savu karti? sencis buus dusmiigs, ka nevarees savu pulksteni dabuut. :erm:

Edited by Invincible

Using eBay

While using eBay, you will not:

*

post content or items in an inappropriate category or areas on our sites and services;

*

violate any laws, third party rights, or our policies such as the Prohibited and Restricted Items policies;

*

use our sites or services if you are not able to form legally binding contracts, are under the age of 18, or are temporarily or indefinitely suspended from our sites;

Tu esi SLINKS, jo gaidi, kad tev visu pienesīs klāt...

AR visa electronu NEVAR, bet ar visa classic var cik reizes tas jau ir teikts, ka tikai ar parasto visa var... (vienalga vai open vai unibanka hansabanka utt.) Un tev jau nav jānorāda tavs vecums un visa clasic ir domāta no 16-25 gadiem tā lūk :)

Protams, ka vienmēr var feikot, tāpat kā xxx lapā saki, ka esi pilngadīgs. Bet nu vienmēr pastāv iespēja, ka pieķers, tikai visreālāk tas notiks gadījumā, kad tev teiksim prece neatnāks vai kādas citas šaizes gadīsies un tiks atvērts disputs , e.tc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...