Invincible Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 LOL, laimīgs pieregojos paypalā, jojojoyuojoj tulīt sāksies šopings, uzduros šim te. Viņi kad pārbaudīs manu to identitāti, viņi redzēs, ka man ir 16? Psc, laikam nekad netikšu pie ebay labumiem!11!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 a vaita ir age ierobežojums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 neraksti nekad nekad nekad mūžā manis veidotajos topikos, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Varbūt labāk nemaz nesāc ieprikties, jo jau līdz šim tev ir bijuši entie jautājumi. Dīvaini, ka citi visu saprot un, ja tomēr kaut ko nesaprot, paši meklē atbildes, jo ar tādām ir pilns internets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 (edited) skatiijos ka topiku lasa Ali, jee domaaju tuliit dabuushu savu atbildi, a nekaa. Es jau visu saprotu, viss gaaja gludi, bet vienkaarshi shis mazais miseeklis mani samulsinaaja. Nu tad vismaz pasaki luudzu, es varu piemeeram registreet fateru ebajaa, un pielikt savu karti? sencis buus dusmiigs, ka nevarees savu pulksteni dabuut. Edited July 31, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 1min meklēšanas - http://pages.ebay.com/help/newtoebay/regis...n-overview.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 (edited) nu taa ir pamaciiba kaa registreeties. bet man vaig zinaat tikai vienu lietu, vai kad pievienoshu saveejo karti, vinji uzraus, ka man ir 16, nevis 18? Edited July 31, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Using eBay While using eBay, you will not: * post content or items in an inappropriate category or areas on our sites and services; * violate any laws, third party rights, or our policies such as the Prohibited and Restricted Items policies; * use our sites or services if you are not able to form legally binding contracts, are under the age of 18, or are temporarily or indefinitely suspended from our sites; Tu esi SLINKS, jo gaidi, kad tev visu pienesīs klāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 31, 2008 Author Report Share Posted July 31, 2008 tad jau laikam tas nozīmē, ka ar savu open classic man nespīd neko ebajā nopirkt, fail again varat sleegt, laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 AR visa electronu NEVAR, bet ar visa classic var cik reizes tas jau ir teikts, ka tikai ar parasto visa var... (vienalga vai open vai unibanka hansabanka utt.) Un tev jau nav jānorāda tavs vecums un visa clasic ir domāta no 16-25 gadiem tā lūk Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Protams, ka vienmēr var feikot, tāpat kā xxx lapā saki, ka esi pilngadīgs. Bet nu vienmēr pastāv iespēja, ka pieķers, tikai visreālāk tas notiks gadījumā, kad tev teiksim prece neatnāks vai kādas citas šaizes gadīsies un tiks atvērts disputs , e.tc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts