KpC Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Jus varetu pateikt ko man jaraksta pie IPB Skina lai redzetu ta ka visiem? Kip > GIGN Forum > Gaming stuff > Problēmas & risinājumi Man tads nav.. Kko no4akareju.. Un zinu kur.. Tikai nezinu kas bija jaraksta.. laikam kautkas lidzigs shim: <% BOARD HEADER %> Bet cik daudz es saprotu ta ir augsha.. plz pasakat ko man japieraksta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 paskaties orģinālajā failā, kas tur rakstīts un to arī pieraksti. nav ko labot, ja nezini, ko labo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 kur lai es redzu orginalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 lol! tur, kur dabūji savu ipb, dabū viņu vēlreiz un tur ir orģinālie faili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 Izdarits <% NAVIGATION %> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts