jaaniskal Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Man ir PSP fat, bet viņam ir sačakarēta WLAN poga (tā, kas atrodas kreisajā pusē, kur var likt siksiņu). Un man ir jautājums. Vai kāds varētu pateikt kā vai kur lai to salabo? Un pie reizes, kur var nomainīt paneli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 (edited) Un ko viņi tur izdarīs tajā bērnu pasaulē? Vai tad tur var salabot un nomainīt paneli? Un cik tad viņi pa to vēl paņems?... EDIT: Aizmirsu pateikt, vai kāds var atkodēt nesapišot neko ? Edited July 23, 2008 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Da jopcik!!! Grūti uz servisiem piezvanit??? Mums jāzvana??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 Es jau nesaku, ka jums jāzvana Es vnk prasu, varbūt jūs zinat, lai pašam nav jāzvanās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now