KpC Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Man ir IPB forums.. Man viens cilveks ielauzaas webaa un sataisija lai mans forums ir tik plats ka sitas bet tikai malaa.. ka var vinu dabut lai vins ir pa vidu? P.S. Invision Power Board v2.1.6 ? 2008 IPS, Inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 (edited) piedod..., ieej admincp, look&feel izvlies savu skinu un tad edit stylesheet un nedaudz paejot uz leju atradisi .ipbwrapper { TE bus visadi atributi } TE bus visadi atributi - visu vari izlabot un uzlikt papildus atributus ka velies, border, width Edited July 23, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Uzliec jaunāku versiju! Jo šito var uzhakot pa 5min! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Sorry par double post. Foruma īpašniek lūk pierādījums kad tavu saitu var uzlaust ~5min (5min jo tev weblapa bremze..!!) Tākā uzliec kādu jaunāku foruma versiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now