0.7lb Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 (edited) kr4 sen nebija instalējis amxbanu, uzinstalēju viss strādā ideāli. notestēju nobanojot sevi caur consuli, vienīgi atdūros pret problēmu uzlikt adminus , saliku visus admina levelus, arī servera adminus, bet k-kas vēl neiet. esmu piemirsis kur vēl varētu būt problēma lietoju 1.80amx-varbūt šī versija ar k-ko atšķirās no iepriekšējām kad man ar baniem viss bija būšu priecīgs ja kāds varētu pateikt kādus ieteikumus kur varētu būt problēma. Edited July 20, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Man bija tā. Kad strādā gan admins.amxx gan admins_amxbans.amxx, tad negāja ACC. Kad strādāja tikai admins_amxbans.amxx, tad strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 ieej server admins saliec keksisu :)un ari to ko mineja iepriekseja posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 (edited) šito topicu var klapēt ciet pašam ar saviem spēkiem izdavēs tik galā pie reizes status art uzliku Edited July 21, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Ew 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts