YOSHI Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 chau gribetu jautat kur es waretu dabut phpdesigner 2006 man loti vajag jo ta proga ir ieklauta apmaciba ko es tagad maacos bet problema taja ka 2007 versija pec visu domam ir suudz un man ar ta skiet un 2008 ir tikai trial un ta man neder PS google varat man nedot tadus sudainus linkus pie ista download tur tikt newar !!!! ja kadam ir pc iegsha vai setup plzz PM man loti luudzu plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Pasēdi uz triāla, cik tad tev tā apmācība vasarā ilga ir gaidāma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 sāksim ar to, ka izlasi pinned topiku - punktu "Ja nemāki zagt, nopērc". Tas ir maksas softs un šeit Tu dabūsi tikai linkus un trial. vēl kas. nav nekādas starpības, kādu editoru Tu izmanto un ar apmācību editoram nav nekāda sakara. novelc notepad++, kas ir bez maksas un kodē laimīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts