FaCe Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 1.Vai ar open karti var norēķināties steampowerd.com? 2. Iesakat kādu 3D kino filmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) Priekš 3D filmas vajag vai nu special projektoru, vai arī special brilles (or abus kopā?). Un, jā, ar Open var pirkt stīmu. edit: lol, neiedziļinājos tavā tekstā Vienīgā vieta, ko zinu, kur rāda 3D filmas ir Go Planet. Nu ok, 4D, wowowow. Neesmu nevienu redzējis, jo domāju, ka tā ir pēdēja kaka. Labāk ar kartu pavizinos. Edited July 8, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 es taču netaisīšu sev mājas 3d kino Es saku iesakat kādu filmu ko noskatīties KINO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 1. Var 2. nesaprotu tavu jautājumu. Tu domā nopirkt biļeti vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) 2. nesaprotu tavu jautājumu. Tu domā nopirkt biļeti vai? es taču netaisīšu sev mājas 3d kino Es saku iesakat kādu filmu ko noskatīties KINO! Edited July 8, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Bļin neiebraucu no sākuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 neviens nevar iebreaukt Iedodiet saitu uz 3d kino programmu, nevaru netā atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Latvija neredzēsi(pagaidām), jo pa visu šo laiku ir bijušas tikai 3 filmas "3D" 1. http://www.imdb.com/title/tt0338459/ 2. http://www.imdb.com/title/tt0297144/ 3. http://www.imdb.com/title/tt0424774/ Jaunāka bija pirms 3 gadiem, tapēc vari lūgties, kad būs nakamā 3D latvijā. (mooning) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Varbūt kāds izlasīs mana ieprkšējā pousta editu? Lai arī filmas ir 15 min, anyway 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 3D multeni atceros bija MAdagaskara,jo kad biju vacijaas Eiropas parkaa tieshi sho multeni toreiz tur radija Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Tagad esmu sapratis, ka Open karte sucks, jo nevar daudzās vietās ar viņu norēķināties. Reāli labāk ņemt kautkādu defaultu visa karti. GoPlanet 4D kino ir diezgan maģisks sūds. Stilīgās brilles, filma bez sižeta , trīcošs krēsls, pa reizei sejā nedaudz ūdens, vējš. Bullšits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ko jūs par to 3D kino te muldat, nopērkam 3D monitoru, pieslēdzam kompim un skatamies visu ko gribam ;O Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 lecter ;D Tomēr stilīgāk ir uzvilkt stilīgas brilles ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 AR OPEN PARASTO VAR tipa tā kas ir vecākajiem VIRS 16 gadiem to otru nevar..... un un un ir viena filma ar angelinu jolie, 'diezgan jauna fantastika tikai aizmirsu nosaukumu tipa ... BEOWULF tā ir 3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Name one! edit: traktorists^, man ir OPEN VISA Classic, jo esmu vecāks par 16 gadiem Edited July 9, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 nu, ja ir visa electron, tad loģiski, ka nevarēs daudzās vietās norēķināties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now