myxxxa Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Es meginu taisit web un man nekad neiznak kads varetu palidzet man ustaisit cs web normalu apmeram ka http://kwx.lv vai jebkadu bet kads ustaisat web ;( ;( To es ar no we bneko nejedzu es jau ilgi meginu atrast normalu web biju samaksajis 40 LS dzekam vins man acutija nospertu web es vairs nezinu ko darit :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 maksā 1k latu uztaisīšu Tev labu lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 nu tu lox! visaadas pamaaciibas ir tam domaatas pat google.lv divgadiigais kursh maaceetu lasiit uztaisiitu webu. Zheel ka tewi apchakareeja bet taadi ir tie cilveeki + labaak buutu nopirkcis smadzenes par to naudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Zheel ka tewi apchakareeja bet taadi ir tie cilveeki + labaak buutu nopirkcis smadzenes par to naudu! Kapēc jau uzreiz tā? Ja cilvēkam ir grūti un viņš nevar atrast to info.. tad lai jau cilvēks viņam par tādu naudiņu uztaisa lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Zheel ka tewi apchakareeja bet taadi ir tie cilveeki + labaak buutu nopirkcis smadzenes par to naudu! Ko tu te vispār muti palaid? Paskaties uz savu lapu un tad runā, precīzāk nerunā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Atvainojos par offtopic, bet pilnībā piekrītu X ID, priekš šāda web pamācību nekur neatradīsi. Protams ja ir ļoti labas angļu val zināšanas tad jau var mēģināt pašmācības ceļā iemācīties uzmeikot labu web Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Sāksim ar to - cik maksāsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 uzacini mani skype- ar4ix8 palīdzēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Kādu savu lapu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 priekš šāda web pamācību nekur neatradīsi. Protams ja ir ļoti labas angļu val zināšanas tad jau var mēģināt pašmācības ceļā iemācīties uzmeikot labu web Kam tu tur piekrit nu tas ir murgs.. Ko nevar atrast tu ar galvu draudzējies B*ē ! Reku 1pamācība Kā arī šī un šī! Parādi vietu kur var uztaisīt tādu pašu web.. tū jā tū aklais lasīt nemākošais ...... viņš teica apmēram tādu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 hz man liekas ka šis topic's ir viens liels spams Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Pāņēm ucoz.com un taisi CIk atceros kwx.lv vai kā tur bija lapas dizains maksā ap 80ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 (edited) nu tas ir murgs.. Ko nevar atrast tu ar galvu draudzējies B*ē ! Reku 1pamācība Kā arī šī un šī! Parādi vietu kur var uztaisīt tādu pašu web.. tū jā tū aklais lasīt nemākošais ...... viņš teica apmēram tādu ! izguli dzērumu, tādu web lielākā daļa māk uzmeikot, bet augstāk minētais jau ir sarežģītāks trijās pamācībās ir e107 Edited July 2, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ai... Mudis... viņš neprasīja TĀDU KĀ KWX.LV tu lasīt māki!? Viņš grib gandrīz tādu! Pa kādiem 80ls? iesaku šo te! Cenas ir no 15ls! Vai arī pats vari atrast Theme priekš e107 un Photoshop`ā pārtaisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts