Teddy Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Esmu saskāries ar ļoti nepatīkamu problēmu, mans upload spīds smagi sūkā ārzemēs. Un tā kā esmu ticis torrentleechā negribētos no turienes pazust tikai dēļ sava ūber upload spīda, kas ir pielīdzināms nullei 1-5kb/sec? Latvijā sīdojot tādas problēmas nav.. ātrums ko dodu torrentos ir 200-500kb/sec, kas arī pilnībā pietiek...lai uzturētu normālu ratio.. Pāris dienas tagad ņemos ar vienu ratio fakeri, pagaidām veiksmīgi, bet nevar taču visu laiku ar viņu.. kaut kad jau uzraus.. Tā tad, man radās jautājums vai ir iespēja kaut kā pacelt savu upload spīdu, pačakarējot kaut ko modēmā vai novelkot kādu progu? Nebūtu forši zvanīt provaiderim un teikt "Labdien, kapēc mans upload ātrums ārzemēs smagi sūkā? Nevaru uzturēt normālu ratio trackeros..." Ja nu kāds var ieteikt kaut cik sakarīgu iemeslu ko viņiem pateikt lai viņi paceltu manu upload ātrumu.. būšu ļoti pateicīgs.. [edited]: aizmirsu piebilst, interneta provaideris ir livas un motorolas modēms Edited June 30, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Izmanto kadu ratio master (http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=97092&ext=RAR). Uzcel savu ratio drusku ta lai nebuutu nekas ipashi liels un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 1, 2008 Author Report Share Posted July 1, 2008 es jau viņu ceļu ar ratio masteri, lieku randomaized spīdu ar max 178kb/sec ne ilgāk par 1h.. bet tas galīgi sucks.. vaig atrast kādu citu veidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 nu lol uzzvani provaiderim un uzprasi kāpēc tik mazs upload ātrums ārzemēs. Ņeh tev vajag kaut ko par torrentiem stāstīt, kāda viņiem daļa, kam tev viņu vajag - vajag un viss. Un tad arī sarunā vai nevar pacelt, jo 1-5kb/sec tas ir smieklīgi maz. Ja nevar, meklē citu provaideri, tas tak nav nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 man liidziigs jautaajums.. visos speedtestos man itkaa up un down aatrums ir ~2mb/s . kaapeec viskautko lejuplaadejot un augshupladejot no jebkurienes max aatrums ir ~250kb/s ? kas par lietu? mans provaideris grib mani apmaanit ar itkaa kautcik sakariigo aatrumu vai varbut tur kautko var darit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Tapec, ka speedtestos raada Kilobitus. Bet utorrentaa kilobaitus. Izdali skaitli, ko dabuu speedtestaa ar 8 un iegusi isto upload atrumu kilobaitos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now