Jump to content
GIGN Forum

Torrents


Teddy
 Share

Recommended Posts

Esmu saskāries ar ļoti nepatīkamu problēmu, mans upload spīds smagi sūkā ārzemēs. Un tā kā esmu ticis torrentleechā negribētos no turienes pazust tikai dēļ sava ūber upload spīda, kas ir pielīdzināms nullei 1-5kb/sec? <_< Latvijā sīdojot tādas problēmas nav.. ātrums ko dodu torrentos ir 200-500kb/sec, kas arī pilnībā pietiek...lai uzturētu normālu ratio.. Pāris dienas tagad ņemos ar vienu ratio fakeri, pagaidām veiksmīgi, bet nevar taču visu laiku ar viņu.. kaut kad jau uzraus.. Tā tad, man radās jautājums vai ir iespēja kaut kā pacelt savu upload spīdu, pačakarējot kaut ko modēmā vai novelkot kādu progu? Nebūtu forši zvanīt provaiderim un teikt "Labdien, kapēc mans upload ātrums ārzemēs smagi sūkā? Nevaru uzturēt normālu ratio trackeros..." Ja nu kāds var ieteikt kaut cik sakarīgu iemeslu ko viņiem pateikt lai viņi paceltu manu upload ātrumu.. būšu ļoti pateicīgs..

[edited]: aizmirsu piebilst, interneta provaideris ir livas un motorolas modēms

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

nu lol uzzvani provaiderim un uzprasi kāpēc tik mazs upload ātrums ārzemēs. Ņeh tev vajag kaut ko par torrentiem stāstīt, kāda viņiem daļa, kam tev viņu vajag - vajag un viss. Un tad arī sarunā vai nevar pacelt, jo 1-5kb/sec tas ir smieklīgi maz. Ja nevar, meklē citu provaideri, tas tak nav nopietni.

Link to comment
Share on other sites

man liidziigs jautaajums.. visos speedtestos man itkaa up un down aatrums ir ~2mb/s . kaapeec viskautko lejuplaadejot un augshupladejot no jebkurienes max aatrums ir ~250kb/s ? kas par lietu? mans provaideris grib mani apmaanit ar itkaa kautcik sakariigo aatrumu vai varbut tur kautko var darit?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...