p00p Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 (edited) nez vai tas ir iistais forums , driiizaak jau man vajadzeetu postot amx forumaa (vienk. slinkums regjistreeties) , taapeec ceru , ka varbuut kaads arii tepat man varees paliidzeet. koro4 lieta taada , es amx plaginiem , lai nav jaaraksta garais penteris iisinu komandas (taa kaa to dara ljoti lielaakaa dalja serveru adminu). svariigaakaas komandas principaa visas esmu veiksmiigi saiisinaajis nomainot register_concmd parametrus, varbuut vel kaadu uzkriitoshu mainiigo un sakompileejot , bet probleema man ir ar tsay un csay komandaam adminchat.amx failaa . lieta taada cik ieveeroju , abi izmanto vienu , kaa lai saka , moduli vai kas taml. (cmdTsay) iisaak sakot. kad veel komandas nav saiisinaatas viss iet jauki un skaisti - tsay kreisajaa pusee , csay centraa , bet liidz ko es saiiisinu komandas un nokompileeju , taa gan tsay, gan csay raadas centraa. skatiijos zemaak , bet tur neko iipashi aizdomiigu nepamaniiju. varbuut kaads ar asaaku aci, mainot komandas , ir pamaniijis kur veel ir kaadi mainiigie kas jaanomaina. galvenaas rindinjas man izskataas luuk shaadi: register_concmd("_tsay","cmdTsay",ADMIN_CHAT,"<color> <message> - sends left side hud message to all players") register_concmd("_csay","cmdTsay",ADMIN_CHAT,"<color> <message> - sends center hud message to all players") kur ir kljuda vai arii kur zemaak kaut kas jaanomaina ? izmantoju amx 0.9.8 un metamod 1.17.1 Edited November 28, 2004 by p00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now