Jump to content
GIGN Forum

Tsay Csay

p00p
 Share

Recommended Posts

nez vai tas ir iistais forums , driiizaak jau man vajadzeetu postot amx forumaa (vienk. slinkums regjistreeties) , taapeec ceru , ka varbuut kaads arii tepat man varees paliidzeet.

koro4 lieta taada , es amx plaginiem , lai nav jaaraksta garais penteris iisinu komandas (taa kaa to dara ljoti lielaakaa dalja serveru adminu).

svariigaakaas komandas principaa visas esmu veiksmiigi saiisinaajis nomainot register_concmd parametrus, varbuut vel kaadu uzkriitoshu mainiigo un sakompileejot , bet probleema man ir ar tsay un csay komandaam adminchat.amx failaa .

lieta taada cik ieveeroju , abi izmanto vienu , kaa lai saka , moduli vai kas taml. (cmdTsay) iisaak sakot.

kad veel komandas nav saiisinaatas viss iet jauki un skaisti - tsay kreisajaa pusee , csay centraa , bet liidz ko es saiiisinu komandas un nokompileeju , taa gan tsay, gan csay raadas centraa. skatiijos zemaak , bet tur neko iipashi aizdomiigu nepamaniiju. varbuut kaads ar asaaku aci, mainot komandas , ir pamaniijis kur veel ir kaadi mainiigie kas jaanomaina.

galvenaas rindinjas man izskataas luuk shaadi:

register_concmd("_tsay","cmdTsay",ADMIN_CHAT,"<color> <message> - sends left side hud message to all players")
register_concmd("_csay","cmdTsay",ADMIN_CHAT,"<color> <message> - sends center hud message to all players")

kur ir kljuda vai arii kur zemaak kaut kas jaanomaina ?

izmantoju amx 0.9.8 un metamod 1.17.1

Edited by p00p

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...