Jump to content
GIGN Forum

Gign 08


macho
 Share

Recommended Posts

Ar lielu prieku taisu šo topiku, jo laiks ir izdomāt kad, kur un kā norisināsies mūsu superkomūnas ikgadējais ūberpasākums :)

Kad?: 22-24 augusts

Kur?: Rundāles pagasts (tur pat kur pagāšgad).

post-1-1218106243_thumb.jpg

pieejams arī alternatīvs kartes variants

Kā tur tikt?: Atrod kādu, kas tevi aizved, vai arī piesakies uz GIGNbusu.

Aktivitātes: daudz un dažādas ieskaitot apdzērušos klientu, beefy mortal kombat stilā, visticamāk arī apdzērušos mani (vienu gadu es pat eksponēju savu pakaļu - ekskluzīvs notikums), skaļu mūziku (bāc, šogad viņu vajag klusāku, pagājušogad bija nenormāli skaļi), vietējā pilskalna izpēte, futbols tuvākajā zālājā, peldēšanās Lielupē, sauļošanās un daudz citas lietas.

Ekstra info: Tiem, kas sūkstās, ka tālu jābrauc - neesiet mīkstie, šis pasākums notiek vienreiz gadā, tā ir unikāla iespēja 2 dienas pasmieties par piedzērušos mani, piedzerties pašam, izrunāties ar visiem nesatiktajiem cilvēkiem no visām Latvijas daļām, sabāzt kādu futbolā, vai, ja tajā neveicas, tad litrbolā, piededzināt ugunskurā desiņas un vienkārši pabūt pie dabas.

Apmeklētāji: Braucēji katru gadu ir daudz un dažādi. Ja kāds šeit nezin vai grib/negrib/var/nevar braukt, tad tas ir no katra paša atkarīgs. Mums pasākumā nekāda feiskontrola nav, tāpēc izdomā pats - vai tu šos cilvēkus pietiekoši labi zini, lai būtu gatavs ar viņiem tikties, vai tas būs interesanti un kas pats svarīgākais - vai tu pats spēsi uzņemties atbildību par sevi un nedarīt muļķības. Jo tie no mums, kas ir pieauguši, nevar uzņemties atbildību par visādiem mistiskajiem sīkajiem, kas sabrauc uz pasākumu. Pagaidām visos pasākumos viss ir bijis forši un es ceru, ka tādā garā tas arī turpināsies.

Protams, īpaši aicinu piedalīties meitenes :) Jāuzstāda tak rekords meiteņu skaita ziņā. Cik dzirdēju, tad Alise šogad būs, noteikti būs arī ierastās spite un big shit, bet ba1bu nav vēl sanācis pierunāt. Vairāk meitenes arī te laikam vairs neapgrozās :(

Nu, tas laikam arī viss :)

:partytime::partytime::partytime:

p.s.

lūdzu nerakstiet te pārāk daudz huiņas :) tas it īpaši attiecas uz visiem mazgadīgajiem spameriem, kas te ir saradušies šai forumā. Vismazāk jau rakstīt te vajadzētu kaut kādam sīkpirdim, kas nemaz nebrauks.

Uz doto brīdi pieteikušies:

  1. macho
  2. test2
  3. krish
  4. bloodlord
  5. worm
  6. spite
  7. big shit
  8. dyversant + Sieva
  9. allworth
  10. Deadalive
  11. r&r
  12. Mahmeds
  13. samuray
  14. bencik
  15. Jimbuga
  16. vincister
  17. Nak3D
  18. LAVRx
  19. denja
  20. fuj1tsy
  21. HUSEINS
  22. Oddish
  23. blade
  24. Anal-gins
  25. Adik
  26. Dj Erix
  27. 4uwis
  28. Ali
  29. Outlawz
  30. traktorists
  31. littleAngel
  32. flashback
  33. Kavacky
  34. ManuVietuInjemRegjistretais
  35. Plikais
  36. redboot
  37. Set
  38. Raprock
  39. Gludinatajs
  40. Zorg
  41. Cash
  42. Hyperboy
  43. Eziic
  44. vbyuer
  45. acido
  46. Koshkers
  47. Good Men
  48. el Moerto (kas laikam ir tas pats biklais) + viņa beibe
  49. Un jāmēģina pierunāt Jurko :D
  50. Hofo
  51. kesh
  52. Sharingan
  53. Ordinary
  54. hydro
  55. fr0zen
  56. ownAge
  57. bijAch
  58. HoLLow_LiFe
  59. Alise
  60. n0r3k
  61. moby
  62. beefy
  63. mader
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Man pretenziju nav, pat ljoti labveliga attieksme

ieverojumi no pagajusha gada:

miskastes visi palidzeja savakt + 10 ali kas to darija ar rembo staila seju, tas ari bija lielakais faktors kas nodroshina ari shigada tusinju

muuzika, nu butu jau viss labi ja bļadjlords neuzliktu a-eiropu no riita ibio, bet nu shogad njemshu mazak audio, nav ko...

taaks..

tikai nevar isti sadomat, varbut tjipa jamaina tusinju un futbola vieta "vietaam"( stulbi sanaca, bet cerams sapratisiet)

aaa.. ir uztaisiitas toletes :) bljin nee,, tualetes

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

:)

a ja aizmirsu tak pateikt . kas tu uz muzeju naktiim biji? :)

ir galdinji ir kreesli un domaju ka isteniba vares panemt lielo chuguna katlu, jo ir tur kjeedes sadomatas lai var zupu uzvarit.. piesakos es pat varit, izmakasas 12 Ls uz visiem!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ja busu vel LV tad piekapsu.

p.s. ienaca prata viena ideja - uztaisam kadu gabalu un ierakstam :) Es varu panemt lidzi gi4u, ja bus pastuzis un tumbenieks, kur pieslegt. Kaa bungas varetu but kautkadi katli un visada hujna. Varetu atrast zvaigzni kas dziedas, vai pat vairakas zvaigznes :D ja kads atbrauktu ar baseni ari butu ok. galvenais mikrafonus sadabut un tad aiziet :) draugiem.lv ir muzikas sadala itka :)

Link to comment
Share on other sites

Ja nebūs visādu čaļu, kas taisīs černi tad gan jau būšu, t.i. , ZAGĻIEM UN AGRESĪVIEM AUNIEM NEBRAUKT!!! Nu nav šitas īstais pasākums priekš jums. A šogad varētu miskasti vākt vairāk kā kādi 3 cilvēki, jo sataisīja to visi :)

Ja būšu nopārdevis uz to laiku esošo ( kas noteikti būs noticis ) un iegādājies jauno ( par šo neesmu drošs) tad varēšu maybe kādu paķert līdzi.

Pagaidām 60% ,ka būšu

Link to comment
Share on other sites

abi datumi man der perfekti, tā kā es noteikti būšu + vēl kādu no Talsu brandžas paķeršu līdzi.

par to futbolu kaut kas jāzidomā, lai visu laiku nav jāskrien lejā pēc bumbas.

šašļiku laikam šogad neņemšu līdzi, būtu kāds, kas ar mašīnu aizved, tad varētu domāt.

Link to comment
Share on other sites

tieši tāpat kā r&r, studijas būs sākušās abos gadījumos, bet ierasties es ļoti gribētu. neesmu sen bijis uz kādu no gign pasācieniem. BET tiek plānota atpūta k-kur nelatvijā, visticamāk atkal ukrainā, kas varētu paņemt daudz naudas un arī datumi varētu pārklāties, jo tieši kā augusta beigās plānojas brauciens.

un tie kas nav bijuši uz gign pasācienu, tad dēļ 2 piedzērušiem cilvēkiem ir vērts ierasties- macho & ali ^_^

Link to comment
Share on other sites

Teoretiski par datumiem, po, bet labak tomer nemam pashu augusta beigas, zin kaa riktiigi pirms jaunaa maciibu gada, kaut ko saveidot :D

Domajams, kad vareshu arii kaadu pakert lidzi, kaut gan ja godigi, labpratak brauktu ar kaadu kopaa, un esmu gatavs atpakal ar autobusu braukt ta pa ka pagajusho gadu, lai varu normali iemest :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Shogad ljoti gribeetos buut, bet 28. datumaa koncis, takaa hvz kaa buus ar to pashsajuutu nakamjaa dienaa, bet itkaa jau der, protams vislabaak dereetu tas 24.

Edit:

Un vel butu naijsiigi, ja vareetu kaads pakjert liidzi mashiinaa.

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

Edit:

Un vel butu naijsiigi, ja vareetu kaads pakjert liidzi mashiinaa.

nu lieliski, varēsi kost 4 dienas :)

un man liekas, ka telšu vietu ar futbollaukuma vietu nevajag mainīt vietām, tām teltīm tā bija diezgan stilīga vieta. Bet nu hvz.

Link to comment
Share on other sites

Nu mljin man neder tie 29-31 Faak! Baigi jau gribeetos uz to pasaakumu aiziet, bet man 27.augustaa dzimshanas diena un tad es ganjau 5,6dien svineeshu! Varbuut var tomeer apdomaat to otru datuma piedaavaajumu, jo redz daudzi saka, ka vinjiem ir vienalga + par vienu nedeelju mazaak buus jaagaida :)

Vieniigais uz to 29-31 es vareetu aizbraukt uz kaadu stundu jo no maniim tas ir 10 min braucienaa, bet tas arii buutu viss, tomeer gribaas arii iekapaat ar dazhiem gign viiriem!

Macho ko sako par to 22 - 24?

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...