Rush^ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) Nu tad izdomāju pirkt no steampowered lapas, un ir viens jautājums! Tātad man ir kas pērk. Un ir jautājums, vai nav gadījumā jāver valūtas konts? Man ir Visa elektron. Man saka ka javerot kautkāds speciāls valūtas konts! Kā ta tur ir? Ā un varbūt paskaidrojiet, vai ar paypal arī normāli var norēķināties? Edited June 29, 2008 by Rush^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ar visa elektron tu vari aiziet maizi veikalaa nopirkt, bet netaa neko nepirksi.. nav jaaver valjhaa nekaadi citi konti, vnk panjem ievadi ciparus un peerc.. banka pati saprot uz kaadu valuutu jaapaareekjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Vai man lielas vai ari nee cik sitie topiki nav bijusi !!! Vnk dzekins Nem VISA CLASIC un lieta buss darita kas tur ko nesaprast !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted June 29, 2008 Author Report Share Posted June 29, 2008 Tad ar visa elektron nevar nopirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ar paypal var maksāt, tikai man pēdējoreiz viņš gļukoja un neizdevās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 NĒ NEVAR, tev jau, bļe, vienreiz pateica, nu cik var.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted June 29, 2008 Author Report Share Posted June 29, 2008 es tev pieteicu vizīti pie psihiatra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Es tev pieteicu vizīti pie acu ārsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted June 29, 2008 Author Report Share Posted June 29, 2008 Iesim kopā? Lab kr4 visu uzzināju ko vajag. TL Please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Idiotisma kangals !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted June 29, 2008 Author Report Share Posted June 29, 2008 Nē tik mazs man nevajadzēja, vienkārši te nedrīkst neko jautāt, nodiršana 99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts