Jump to content
GIGN Forum

Problema Ar Mic... :(

AcmE*
 Share

Recommended Posts

man ir austinjas ar mikrofonu.

kad peisleedzu microfonu, un piemeram kkam pazvanu pa skype, tad vinjah mani nedzird bet es kad runaaju es dzirdu sevi austinjaas.

kaa var izdariit lai vinjah mani dzird.?

nu bļē, kā Tev vēl ieskaidrot ?

tas mirkafons neiet uz kompi, tātad Tu nevari neko ierakstīt un nevari arī skaipā runāt. tas ir aux, nevs mic jack`s. jāsprauž mikrafons pa taisno kompī.

Tu tak esi nepārspējams.

1)Ja Tev ir 2.1 tumbas, ir viens jack`s, kas iet no SW uz PC.

2)Ja Tev ir 5.1 tumbas, ir 3 jack`i, kur viens ir SW, viens priekšējās 3 tumbas, viens 2 pakaļējās.

Tagad padomā loģiski, kā var viens un tas pats jack`s strādāt kā ieeja un kā izeja vienlaicīgi ??

Ja Tev ir 5.1 un spīīkeriem ir uzlikti settingi, ka strādā tikai priekšējās tumbas un subis, (2.1), tad varbūt ir uztaisīts tā, ka viens no liekajiem vadiem strādā kā mikrafons un tik tiešām padod signālu uz PC, par ko es ļoti šaubos.

Tātad, ja savelk kopā galus, tad nav iespējams vispār pieslēgt mikrafonu, ja ir uzstādīts 5.1 režīms, ja PC aizmugurē ir 3 izejas.

Un ja atrisināji, tad arī stāsti kā, jo gan jau būs/ir kāds, kuram piemīt līdzīga problēma.

EDIT : Man, laikam, tagad tikai aizgāja, kāda Tev situācija. Tev austiņas, mic iespraustas nevis iekš SW, bet kompī (priekšā). My appoligies. Izsakies, lūdzu, skaidrāk.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...