The Lem0ne Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Labdien es gribetu uzinat ka var aizsargat failus ar paroli rar faila kad megina iznemt ara vienalga kadu failu tadvinam pieprasa kadu paroli un ja neievada to paroli tad nevar iznemtara nu lidzigi ka ipb fusion viena versija tapat gign foruma ir pamaciba pka uztaisit ipb forum un tam ipb ir parole kuru ir jaievada lai iznemtu ara. ja kads zin ka to vbar izdarit tad ludzu pasakiet. Un tie kas nezin lai viispar neraksta. Paldies jau ieprieks tiem kas pateiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Man liekas, ka WinRar arhīviem ir jāņem File-Set default password jeb Crtl+P. Tas IPB arī ir arhivēts, uzlikta parole. Man vienu reizi sanāca uzlikt paroli (no 1 reizes ) Ceru, ka tev sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Ieej tanī pašā winrarā un sameklē. Kā arī iemācies normāli rakstīt. Negribu 10x pārlasīt, lai izdomātu, ko Tev vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now