DrYzE Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Sveiki visiem gribētu lai kāds man te paskaidro kā var winampa izdarīt tā lai tā dziesma kas skanēja sāk skanēt atkal nu automātiski nevis tad kad es atkal uzspiežu uz play Paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 ak.dievs cik tev gadu ? Tu uz winampa neredzu labaja sana pa vidu apliti ar bultinu psc piespied to ,tad tev bus :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 ahh paldies :> Varat slēgt ciet (kapēc uzreiz ''cik tev gadu'' ja es caur winampu reti klausos bet nu tagad tikai caur turieni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Zinu. Winamp ir erta programa ,bet graujosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Bļe pumpa es vispār nesaprotu ko Tu raksti. Par tēmu: Uz songa uzspied Q vairākas reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 tiešām nevarēji pats paspaidīt un atrast repeat pogu ? drīz mošk prasīsi, kā pareizi pret podu jāstāv, kad čurā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts