JimBugA Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Gribēju uzzināt vai kāds brauc uz Alūksi uz smagās mūzikas festiņu? Ja nemaldos saucās "Sutas Balss". Varētu saskrieties tur un iedzert tēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 nebraucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Šovasar piedrāzīšu visus šos pokefestus, kur nav ko klausīties. Vienīgais ko Sutā dzirdēt ir inokentijs. BLOME bļe es tevi gaidu mazā + Metallica + maybe fonofest, tik dēļ Enhet ,kuri spēlēs arī Blomē. P.S Tikko beidzās darba ielīgošana. Tērvetes alus, tas ir spēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Shogad tikai Biich party ieplanots un 19 septemrbii laizhu uz Queen konci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 queen + fag paul rodger = tas nav queen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 BLOME bļe es tevi gaidu mazā + Metallica + maybe fonofest, tik dēļ Enhet ,kuri spēlēs arī Blomē. P.S Tikko beidzās darba ielīgošana. Tērvetes alus, tas ir spēks. gludekli, tu esi baigais vecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Kaņešna ka esmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Es braucu, preciizaak sakot, jau tur esmu ^^ Tad neviens cits nebrauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Tu gribi apgalvot ka tur neviens no Queen puišiem nav palicis ? Bet cik noprotu visās vecās dziesmas izpildīs tie kas vel tur ir palikuši,lai gana loģiski jasna ka Freddys nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Bļin, tāda jocīga sajūta - pēc pagājušā gada plāna tagad tur būtu bijis jāsāk lēnām atmosties, līst ārā no mašīnas un korķēt vaļā nākamo alu. A ne sūda! Nav tās festa sajūtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 queen bus baiga laza manuprat vairak nav ka agrak. Vot metallica \m/ biljete rotaa manu plauktu kadu laicinju jau blakus KISS biljetei. Es shitas biljetes ierameshu un radishu saviem berniem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Taa pieleeju muuli, abaas dienaas. Pa vafelei vēl futbolu spēlēju.. Bija tik fakin jautri ^^ Pasāciens bija vienkārši super, ja neskaita ka 7 cilvēkus aizveda uz slimnīcu par pardozēšanu (hz ko bija sarijušies) + nospēra 3 miķus un vēl kkadus vadus, kā arī tika aptīrītas daudzas teltis (smerdeļi nospēra man alu un cīgas ).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Abās dienās? WTF? Kur FESTIVĀLS? Mūlis jāpielej ir arī tajā dienā, kad jau brauc mājās. Ja vien nebrauc pats. Un HAHAHA, 7 purni atkačāt, kaut kāds jauns sasniegums. Iepriekšējos gados tikai vienu aizstibīja, un pat par to es neesmu īsti drošs, ka tā tas bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) Īstenībā, man fests sākās jau 18 datumā, uzreiz kā ierados Alūksnē, līdz šodienai, kad ierados mājās galīgi nekāds. LoL, šodien tak Līgo/Jāņi.. Atkal Edited June 23, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Jā, šogad neapdomīgi izvēlēts festa datums - nedēļu pēc Jāņiem kā agrāk bija tieši laikā, lai varētu arī kā nebūt atgūties un sagatavoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now