DeSaa Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 kads nezina piem kadu programmu vai ka pac var uzatsiit mirc botu. piem tas mirc bots pieconnecteejas pie servera un rada mirca ko citi rasta cs chata, rada fragus, deadus un cik piem sloti briivi???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 man kaut kaa atminjaa ir HLSW, kam it kaa bija iekshaa shiis komandas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 ^^ es ar to HLSW tgd ar nemos bet man pirmo reizi kad palaidu botu panemu Start mIRC Bot a tgd vinsh vnk nelauj uzspiest to Start radas tads peleciigs kr4 nevar. es gribetu kadu citu (nu es vel meginashu kko izdariit bet nja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fp_ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Vai kāds nezin tieši sādu pāšu, bet kkā var arī ni mirc raxtīt cs`ā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now