emeka. Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Sveki Es pirms gada esmu mēģinājis uztaisīt CS serveri bet neviens nevar ienākt, arī tagad es spēlēju ar draugu NBA 08 es pie viņa var u piekonektoties viņš pie manis nevar. Tas ir saistīts ar IP, jo man netā rādās cita IP, bet datorā ieejot cita. Esmu dzird;ejis par portu forvardēšanu,nekas man nesanāca. Kādam ir bijušas šādas problēmas, un vai nevarat palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Kas tev par i-netu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 MDSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Tev ir nereālā IP.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) tev mby vēl starp kompi un modemu ir rūteris? P.S Vai tad nebija tā, ka ar nereālo ip nevarēja izdarīt vispār neko (ķip nets vispār nešancē)? Edited June 17, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Man bija nereālā 10.10.4.**, taču saitos rādījās, ka esmu ar 80.232.23*.**! Sanāk, ka vari darīt ko gribi, bet pie Tevis pieslēgties nevar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Jā man ir rūteris!!! un arī nereālā IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Nē tas ir dēļ ruutera pirms vairākiem gadiem man tā pati vaina bija, par to cs serveri. Tev ir jāņem nevis tā ip kas TEV rādās tavam serverim TAVĀ pc cs'ā kad uzpied labo pogu, bet ieej inetā kur var pastīties ip tā ip www.ilva.lv ja vel tāds ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 visi (izņemot tos, kas kautko ierunājās par rūteri) Process ir ļoti vienkārš, taviem "klientiem" jākonektē pie tās IP, kas parādās visādās mājaslapās. Savā rūterī tev jāuzliek portu forwardēšana attiecīgajiem portiem. Un visa problēma atrisināta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 forwardē portus kā te jau daži minēja, un neslēdz ārā routeri (tas notiek reti, un daži to dara), pārsvarā cilvēki tur routeri ieslēgtu nepārtraukti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 NU JĀ BET MAN VAJAG ZINĀT KĀ TOS PORTUS FORVARDĒT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Neiedomājies http://www.portforward.com/ ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now