game1993 Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Es vēlētos serv uztaisīt sms veikalu. Man ir fortumo sms sistēma. Veikalam ir jābūt - Nosūtu sms saņemu atpakaļ kodu, ievadu un varu lejuplādēt... Vai fortumo ir iespēja dabūt sistēmu, kad tev atsūta atpakaļ to kodu un ja ir tad lūdzu pasakat kur...? Esmu redzējis - azur.lv/s/ tur vineim tā ir un tā ir Fortumo sms sistēma... Paldies par atsaucību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Esmu redzējis - azur.lv/s/ tur vineim tā ir un tā ir Fortumo sms sistēma...tu pats tikko gadījumā neatbildēji uz savu jautājumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game1993 Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 Nu itkā ir tāda iespēja, bet es nezinu kur un kā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Fortumo tādas iespējas nav, tas ir jakodē pašam, ja esi gatavs maksāt, raksti pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now