sashxxx Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 kr4 man kkaada problema ir ar "Automatic updates" iesleedzu pc man tur pie pulkst. paraadaas vairogs (sarkans ar krustu) taatad kkas nav kaa vaig. atveru vinju valjaa, man tur . panjemu uzspiežu "Turn on .." parādās . tb vinu tur nevar kko tur uzlikt. eju tur kur teikts, lai uzliktu pats, a man tur viss jau ir kaa vajadziigs kad uzspiež "Apply" un OK tas smirdiigais vairogs tur napazuud un Updates paliek izsleegti taa pat. nezinu vai taa ir liela skaade ka viņš neiet, bet man nepatiik tas vairogs! XD.gif Help ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ja vinsh ir sarkanaa kraasa tas ir windows security alert Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashxxx Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 ja tur ta ir rakstit! Bet ko tas isti nozime? kas tagat ir jadar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 šī ikona norāda uz to, ka tavai sistēmai nav nodrošināta pilna aizsardzība, respektīvi, apdeiti, FireWall un kāds no antivirusiem, šo ikonu var atslēgt atverot vaļā securitī center un kreisajā malā izvēloties pēdējo opciju un novācot ķeksi no visām iespējām.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 man pagaidaam ir savaadaak, katreiz kad iesleedzu pc pasaka ka fire wall nav. tad es ieeju un iesleedzu un viss ir ok. Veel kaads menesis un tu sadzivosi ar to probleemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now