Bertuliinii Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Uzzinstaleju Apachu uz linuxa, bet nelauj tikt iekshaa ! Forbidden You don't have permission to access / on this server. Help plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 izveido index failu. drošības iemeslu dēļ, lai neredzētu, kas Tev tur iekšā, apache liedz piekļuvi direktorijas saturam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tev nav ienācis prātā, ka -Indexes jau ir uzlikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Kas pie velna ir -Indexes ? Tu redzi kaut kur, ka tas ir minēts ? Spamot vari iet citur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Nu bļ* čalīt, cik man reizes tevi citēt, lai tev pielektu ko tu pats saki? Kā tuvaprāt var liegt apskatīt mapes saturu? Gadījumā apache .conf failā nav jāliek <Directory "/..."> -Indexes </Directory> Ne? EDIT: Vari mani banot, tas tikai parāda tavu intelekta līmeni. Edited June 10, 2008 by X ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Apache ir pilnībā gatavs darbam kopš instalācijas brīža. Nav nepieciešamības labot .conf failus. Vai nu index fails neeksistē htdocs direktorijā, vai arī tam nav o+r permīcijas. Šim vajadzētu safixot visu. chmod 0644 htdocs/ -r Un Tu te neesi, lai apstrīdētu manu teikto, ko Tu dari līdz šim (tikai un vienīgi), bet gan lai palīdzētu topika autoram. Savādāk es Taviem postiem un Tavai esamībai šeit neredzu nekādu jēgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Es patiešām neesmu šeit nācis kasīties. Atgriežoties sākumā... Šādu paziņojumu izmet divos gadījumos: 1) Ja mapē nav index fails un configos ir uzlikts -Indexes 2) Kā jau n0r3k savā pēdējā postā minēja, mapei jāuzliek owner grupa httpd un atļaujas 755 (doma tā pati kā n0r3k) EDIT: Jāmācās man rakstīt gramatiksi pareizi. Edited June 10, 2008 by X ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 Nepaliidz,raada to pashu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ko tieši tu dariji? P.S. Faila httpd.conf saturu vari iemest paste.php.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 Pārinstalēju, viss aizgāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 mdēēē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now