Jump to content
GIGN Forum

Kompis Judzas :/

dumidors
 Share

Recommended Posts

Sveik! :)

Vienu dienu suucu kompi ar puteklju suceju domaju procim stav virsu kuleris ar radiatoru domaju nonemsu nost radiatoru ar kuleri ok nonemu atdaliju kuleri no radiatora iztiriju kipa uzliku visu atpakalj un kompis sak karties temperatura ari parak augsta uz 62 vai 72 stav :/ sakuma domaju ka ta ir termo pastas vaina ka vina itka jaliek pa jaunam ka nonem kuleri nopirku termo pastu uzliku visu atpakalj tik un ta karaas biosa izsledzu pat ja ir 70 gradi lai nerubijas ara bet paljubomu vins nokaras :/ Butu labi ja kads varetu pateikt kas pa NAH?? :fsckinsad: :fsckinsad:

Vaij nu tu nepareizi uzliki vaij Nemot nost k.ko sabojaji. Man ari bija tads pats gadijums ,bet tikaij Video.Karteij es vienreiz nonemu nost un vso liku atpakla vairs ventilators negriezas sava atruma , TPC es nopirku vel 2 ventilatorus un TGD viss ir COOL.

Kopa man ir 4 :D

starp proci un radiatoru ir termopasta. to Tev nāksies nopirkt un uzspiest, uzmanīgi izsmērēt un viss būs ok. termopasta ir siltuma vadītājs, kas piepilda mikroburbulīšus un novada siltumu no proča uz radiatoru. bez tā Tev neiztikt. termopastu var nopirkt elkor dators, eet rīga un tml. veikalos. prasi pēc AS5 (Arctic Silver 5). Tāda maza tūbiņa maksā 5ls.

http://www.arcticsilver.com/reviews/as5/ne...tic_silver5.jpg

1. radiators kārtīgi nav uzspiedies uz procesora.

2. Pārbaudi kā procesors iekļaujas ilgzdā un vai tā ir aiztaisīta ciet (478)(A aka 462) utml konstrukcijām.

3. Ventilatora coolers ir pieslēgts pie strāvas (skatīt uz mobo)

4. Termopastas pareiza uzlikšana, pēc pirmā un otrā, trešā punkta pārbaudes.

Nu es termo pastu nopirku pa 2Ls biju jau uzlicis bet gradi taga ir 66 tas ir normaali? :/ kompis tads bremzigs ari palicis. Par to ka vins var negriezties tik atri ka senak tas var but jo vins klusaks palicis senak gulet nevareja no tas skanjas XD

lol, visu :D

dyversant - nu jā, bet nu labāk ir uzlikt kvalitatīvu mantu un būt pārliecinātam par to, ka visam ir jābūt ok. Ja vēl tas ir kāds P4 Prescott modelis, kas šausmīgi karst, tad šī pasta būtu tieši laikā.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...