Kefiirs666 Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Tā kā esmu nodomājis iet mācīties uz to skolu, varbūt šeit ir tieši kāds, kurš mācās par Datorsistēmām u.t.t Es tieši nezinu, kā tur ir, sākumā laikam bija Professionālā videne un pēc tam koledža... Nu ja kāds no šejienes viņā mācās, vai ir pabeidzis, izklāstiet man nedaudz, kas un kā - būšu ļoti pateicīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 hmm, man sada tada info laikam ari noderetu, jo nezinu kur un par ko talak macities pec profesionalas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Es tieši nezinu, kā tur ir, sākumā laikam bija Professionālā videne un pēc tam koledža... Nu ja kāds no šejienes viņā mācās, vai ir pabeidzis, izklāstiet man nedaudz, kas un kā - būšu ļoti pateicīgs! ko tie6i tev stastit??? ieej www.rtk.lv tur viss ir rakstits Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Mācos RTK prof. videnē 1. kursā par DT (datorsistēmu tehniķi). Ko tieši gribi uzzināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 draugs 2 kursu pabeidz, vismaz programmзtвjos, nu kвrфи, tur luni laiю, un arо neiemвca neko tвdu, ko mвjвs nevarзtu apgыt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 tjipa maacos AIT-2,. ja kko vajag prasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now