9100646 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Sveiki es intereseejos vai vispaar ir kada programma iesaaceejiem ar kuras palidzibu es varetu uztaisit Intro (Filmai , video utt ) Ja ir tad luudzu nosauciet . Un varbuut tajaa pashaa Adobe AfterEfects CS3 ja ir kaadi gatavi Intro , kur tikai janomaina Teksts tad luudzu iedodat Linkus Paldies P.S Esmu riktiigs nooobs tajaa visaa Edited May 28, 2008 by 9100646 Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Laul, a kādai filmai tu gribi tos intro? Sony Vegas ļoti populārs visiem visiem mūvijiem, intro, outro n other stuff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 Vnk man ir saits , kura var skatities DVD kvalitates filmas , man vajag , izveidot reklaamu filmas saakuma . Citi to filmu vares ievietot sava saita ar attieciigo kodu . Tapec , lai popularizetu savu saitu gribu uzmeikot kadu Intro , reklaamu vai kaa to nosaukt Labi pameginasu to pashu Sony Vegas Paldies par ieteikumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 eh nemāku rīkoties ar viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Nu loģiski, ar pirmo reizi kā atver neviens nemāk un es domāju ka nemācēs. Kaut kāds tutoriālis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 www.videocopilot.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now