naziic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Tam taču domāts margin. ps slinkums izlasīt par position Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ja izmantoti tiktu freimi, tad Tu varētu bļaut, ka tas ir "veco omīšu atpalicis webs".Te es konkrēti piekrītu - vienu kaķi var nodīrāt dažādi. Atkarībā no tā, cik tev par to maksā vai cik ļoti gribas. Bet nu ar cikla operatoriem es tomēr to nesalīdzinātu. Ar diviem sanāk likt daudz <br /> `us, kas man īpaši nepatīk Bullshit, ar <div>iem nesanāk likt vairāk <br /> nekā bez. Parādi, kur tev sanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ir div`i, kurus vajag float`ot (augšējie), lai panāktu vēlamo izskatu. Ja zemāk ir div`i, kurus vairs nevajag float`ot, tad apakšējie lien virsū augšējiem. Te starp viņiem ir nācies salikt kādus 8x br`us, lai viss sakārtotos savās vietās un būtu vēlamajā attālumā. Man īpaši nekas pret to nav, bet nu man tas nešķiet pareizi. Pie div`u izmantošanas ķēros tikai nesen, tapēc nav bijis laika izpētīt visas fīčas un eksperimentēt. Es jau varu defaultā float`ot visus div`us pa kreisi, bet kapēc man to darīt, ja man to nevajag. Uztaisīt tagad nevaru tādu piemēru, bet man kaut kādā izdrukā šitā gadījās, un ne vienu reizi vien. Atradīšu to izdruku, tad iekopēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 .cl { clear: left/right/both; } <div class="floato_kkur"></div> <div class="cl"></div> <dic class="nefloato un negļuko"></div> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now