Kavacky Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Haha, runāšana vnk ier0xoja, pie biļetes "vai izglītībai ir nozīme?" varēja perfekti apdirst lohus caur puķēm. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 man traapiijaas par kautkadu environment nosaakuma vispar neiebraucu, kas tas ir, peec tam kad skolotaaja saaka uzdot jautajumus sapratu, ka kautkas saistiits ar gaisa piesaarnjojumu, vismaz es taa ceru un role play bija vienkar6 par holidays Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 environment ir visa pakārtējā vide, kur varēji runāt par visu, sākot ar tavu air pollution un beidzot ar shits on streets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 nu es saku pirmo reizi taadu vaardu biju dzirdeejis nu bet visaa visumaa domaaju buus ok, gan jau kaads C liimenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Es biju gaidījis, ka pirmā daļa būs normāls monologs, bet sūdu - manu evolūcijas teoriju izklāstījumu pārtrauca kaut kādi jautājumi par ēdieniem Jāsaka, ka paveicās ar tēmu - "kultūru atšķirības". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Tu laikam par garu izvilki to monologu, ka skolotāja bija spiesta sākt iejauties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 EDIT: vai par maizes šķēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 cik atceros no saviem laikiem, tad tas eksāmena runājamais šits bija diezgan viegls... foršāk ir parunāt pa telefonu sniedzot darba interviju angliski kur galā klausās kādi 10 purni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now