supa_fly Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Man tads baigs baigs jautajums. ( Ja sads topiks jau ir bijis tad SRY) Ir tada lieta ka man ir kanals, taja ir cilveki, un protams tada problema ka flood un spam. Dzirdeju par tadu lietu irc bot kas bano spamerus un ik pa laikam refresho topiku ( respektivi pec kada laika uzmet uz ekrana ) vai kads varetu apskaidrot ka blondinai vai iedot linku LV valoda ar siku aprakstu ka to izdarit? P.S Man ir iekseja IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Ir tada lieta ka scripti kuri ari bano par floodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
supa_fly Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 Ja tu man loti viosu izskaidroji. Varetu pateikt ka to uzlikt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejavu Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Šajā lapiņā ir daudz un dažādi boti. Izlasi aprakstu un izvēlies piemērotāko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now