rayzel Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) - ir maza problēma kas ir traki samilzusi.! tātad. esmu lasijis forumos par tadu problēmu kad kompi pārinstelē vai kā un pēctam pirms windows ielādes parādas reboot un select proper boot device and pres a key .. kautkā tā. nu jā, bet man ir tāda problēma. es ieeju iekšā kādu laiku padarbojos tad peikšņi takā nokaras un pc restartējas.. parādas tas uzraksts reboot and select proper boot device... un neko nevar izdarīt. pēc laika ka neko nedara atkal var ieslēgt un atkal kādu laiku iet. lasiju par to ka itkā tur biosā jāuzliek primary hdd un tā tālāk. tur arī esmu padarbojies nekas nenotiek.. no sākuma bija doma ka ventilators beigts, bet beigās pie sistēmplates normāli piesliku tāpat slēdzas ārā pēc olaika kautvai temperetūra ir pie 57 un tā .. systēmas temp. 29 .. ko darīt ? ,., kas varētu būt vainīgs.. ? varbūt kādam arī tā ir bijis.!!! Edited May 25, 2008 by rayzel Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayzel Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 - Pilnīgi neviens nav saskāries ar šo problēmu / vai ar līdzīgu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejavu Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Ja tev ir win 2k vai xp - Ieliec windowsa disku, izvēlies repair. Recovery consolē izmanto fixmbr (teorētiski, tam vajadzētu strādāt). Lai uzzinātu HDD nosaukumu izmanto map. Ja ar map komandu nekas neuzrādās, tad vaina ir pašā cietajā/vados. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayzel Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 Ieliec windowsa disku, izvēlies repair. Recovery consolē izmanto fixmbr (teorētiski, tam vajadzētu strādāt). Lai uzzinātu HDD nosaukumu izmanto map. Ja ar map komandu nekas neuzrādās, tad vaina ir pašā cietajā/vados. bet lieta tāda. ka es nesen pārinstelēju windows.! jo arī iepriekš bija tādi paši čakari.! bet pārinstelējot nekas nemainijās.!! tapēc vispār nav ne jausmas kas par vainu.!! .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now