Jump to content
GIGN Forum

PalĪdziet<>

rayzel
 Share

Recommended Posts

- ir maza problēma kas ir traki samilzusi.! tātad. esmu lasijis forumos par tadu problēmu kad kompi pārinstelē vai kā un pēctam pirms windows ielādes parādas reboot un select proper boot device and pres a key .. kautkā tā. nu jā, bet man ir tāda problēma. es ieeju iekšā kādu laiku padarbojos tad peikšņi takā nokaras un pc restartējas.. parādas tas uzraksts reboot and select proper boot device... un neko nevar izdarīt. pēc laika ka neko nedara atkal var ieslēgt un atkal kādu laiku iet. lasiju par to ka itkā tur biosā jāuzliek primary hdd un tā tālāk. tur arī esmu padarbojies nekas nenotiek.. no sākuma bija doma ka ventilators beigts, bet beigās pie sistēmplates normāli piesliku tāpat slēdzas ārā pēc olaika kautvai temperetūra ir pie 57 un tā ..

systēmas temp. 29 ..

ko darīt ? ,., kas varētu būt vainīgs.. ? varbūt kādam arī tā ir bijis.!!!

Edited by rayzel

Ieliec windowsa disku, izvēlies repair. Recovery consolē izmanto fixmbr (teorētiski, tam vajadzētu strādāt). Lai uzzinātu HDD nosaukumu izmanto map. Ja ar map komandu nekas neuzrādās, tad vaina ir pašā cietajā/vados.

bet lieta tāda. ka es nesen pārinstelēju windows.! jo arī iepriekš bija tādi paši čakari.!

bet pārinstelējot nekas nemainijās.!! tapēc vispār nav ne jausmas kas par vainu.!! ..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...