Jump to content
GIGN Forum

Pravas


Recommended Posts

Sveicināti visi šī topika lasītāji!

Es nāku ar lūgumu piešķirt man pāris priekšrocības, un tās ir xban un xslap.

Bieži sanāk spēlēt pret un ar mudakiem, kas lieto neatļautus paņēmienus serverī, kad nav adminu ar ban tiesībām, tāpēc servera publika ir ļoti neapmierināta. Es vēlos pamazināt čīteru un žurku kvantitāti pub serverī, kad es pats tajā esmu. Serverī uzturos bieži jebkurā diennakts laikā un palīdzu adminiem tik, cik spēju ar reportēšanu adminčatā (beidzot būtu jāsāk arī pašam banot)! Šīs divas komandas es prasu ne tikai sevis labad, bet gan visu spēlētāju labklājībai! Esmu kaut kad senāk bijis diezgan lielā serverī par adminu, tāpēc pieredze man ir un čīterus es atpazīt māku ļoti labi. Gribu palīdzēt, un šīs divas komandas ir ļoti nozīmīgas servera kārtības uzturēšanai. Ceru, ka adminčats nāks komplektā un varēšu brīvi runāt ar adminiem, jo tikai tādā veidā var uzturēt pilnīgu kārtību serverī.

Es nekur nepazudīšu kā, piemēram, M.D. Luffy, l33t, akec un ir vēl pāris admini, kas bijuši aktīvi, dabūjuši tiesības un serverī uzturās krietni mazāk nekā tad, kad bija parasti spēlētāji.

Gign'ā sāku spēlēt salīdzinoši nesen, ja nemaldos, tad pirms 2,5 gadiem, bet daudziem būtu mani jau jāpazīst.

Admini kas iesaka? Nu laikam jau tie, ar kuriem esmu spēlējis visvairāk ārpus gign, tie ir bloodlord un HoLLow^LiFe, varbūt arī pub paziņas ko labu vai sliktu var pateikt.

Paldies par uzmanību un ceru, ka izskatīsiet manu pieteikumu un izlemsiet par tiesību piešķiršanu ātrāk nekā pārējos gadījumos.

Link to comment
Share on other sites

raprocks ir šo admin komadu cienīgs, jo zinu, ka viņš var atšķirt labu spēlētāju no čitera. kopā spēlējot vienā team, esam pārīti kubikvīriņu noķēruši (no sava team). tas varētu būt pluss, ka tip pārbaudītus spēlētājus ar iečekot varēs. nebūs tā, a reku halows, tas jau sen spēlē, nav čīteris. tas par ban.

par slap, tas ir tāds defs komplekts adminam, lai paslānītu žurkas, kas saradušies ir ļoti daudz. nukē pa T, pusteam pa jumtu dzvojas. tad nu varēs padauzīt malačus.

un say ir atsevišķs pripombas, kas arī ir ļoti derīgs adminam ar ban tiesībām.

Link to comment
Share on other sites

raproks ir kraaninjsh...vinjsh mani shauj nost...kaada jeega tev no bana un slepa, ja visu laiku paliec dziivs? neshkjiro, chiiteris vai prosta geimers, visus liek no kaatiem nost... :)

nu rec no manis, ja apsolies buut manaa pusee (ieksh pub) :)

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...