limperis Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 (edited) kur ir jaaieraksta pachsh v14? Un ja man arii vajab pachu v9 kur man vinju jaaieliek vaij jaaieraksta? Utt man cs ir ierakstiits c:program files/cs 1.6 kur kas kaa jaaliek man vajag tos pachus lai vareetu speeleet serveros un lai mani nemet araa dazhi serveri tos pachus prasa tapeec man vajag uzinaat kur tos pachus jaaraksta vaij jaaieliek, kursh zin Edited November 9, 2004 by limperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 nafig tev patch v14 un v9 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 nesaprotu ko tu gribi ar pa4 1.4 un v9 ? kads muljis tev iestastija ka uz ta darbojas scourcE? Ja ta nopietni pirmo reizi rezdu tadu salikumu veviens serveris tadus nelieto un kad bija pa4s 1.4 v9 nebija :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now