Kefiirs666 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Es esmu nodomājis pāriet uz Linux, bet nezinu kurš ir labākais, te ir Gentoo, Cent OS u.t.t 1. Iesakiet man labāko Linux 2. Pasakiet kā ir jāienstalē, jo neesmu vēl saskāries ar Linux 3. Vai programma Vine, vai kā viņu tur - ir vajadzīga vai nav? + Iepatikās PuppyLinux un Ubuntu Itkā PuppyLinux galvenais mērķis ir ātrums, respektīvi arī serveriem labāk, bet Ubuntu arī kkas tāds bija rakstīts, ka serveriem ir labi! Paldies! Edited May 11, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Nu pašam mājas serverīts uz, kura stāv lighttpd serveris lapu testēšanai, kā arī failu serveris. Izmantoju gentoo un arī cik ir sanācis uzņēmumiem veidot locālos failu serverus arī lieku gentoo, tas arī bija pirmais linux ar, kuru saskāros, kaut gan neiesaku ar to sākt, labāk sāc ar ubuntu, lēnām iemācīsies, kas ir terminālis un būs arī nedaudz vieglāk iebraukt visā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 FreeBSD Arī ātrāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Bertuliinii, es gan tā neteiktu. Serverim nav vajadzības pēc grafiskās vides, tādejādi arī krietni tiek ietaupīti kastes resursi. Es arī dodu priekšroku Gentoo distribūcijai, taču izmantoju tikai serveriem un tikai konsoles versiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Lai arī ļoti mīlu gentoo, uzskatu, ka serveriem vispiemērotākais ir slackware. Kaut kā ir iegājies, ka vienmēr tiek likta tieši slackware distro uz visiem serveriem, ko ir gadījies instalēt jau vairāku gadu garumā. Nekad vēl nav pievīlis un strādāju ar viņu katru dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 starp citu, freebsd nav linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 vel labaak buutu ja juus vecu topiku neapspriestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Nū, šis gan ir no tiem topikiem, kurus var turpināt. Domāju, ka ir pārītis zinātgribētāju, kam šitas varētu noderēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 hmm ludzu paskaidrojiet kas ir linux es nezinu plzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Linux is a free open-source operating system based on Unix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now