macho Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=27348 es vispār to tekstu uzcepu atnācis piedzēries mājās naktī. Neatceros neko no tā ko būtu rakstījis un esmu pārsteigts, ka viss ir tik ļoti salasāms. Tagad, kad galva pilnībā skaidra, tas sūds tāpat liekas rēcīgs p.s. ik pa laikam rodas ideja pārsviesties uz savu lapu, kur apmeklētāji viņu apskatītu dēļ tās satura nevis lasītu manu staffu vienkārši tāpēc, ka ienāca lapā, kur vajag kaut ko citu darīt. Bet droši vien, ka tā visa paliks tik tāda utopiska vīzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Macho, neesi gadijumā uz adatas uzsēdies! Tava humora izjūta pēdējajā laikā sāk sliekties uz "skat, pirksts! muahahhahah" jociņiem! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 Ja ar pēdējo laiku tu domā sestdienu, kad es visu dienu biju vieglā žvingulī, tad - jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Shitadus prikolus normali ir uzcept palii un no riita skaties WFCK? un tad vnk tadu reku parauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now