Kefiirs666 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Karoči man nokārās STEAM uz kādām 3 stundām... Tad es ieeju un pēkšņi skatos, ka man ir ĻOTI daudz achievments! Tagad iegāju, tjipa nekā nav, bet kas tas pa prikolu bija? Un kādam citam arī tā bija? Tagad gan sūdīgi, pazuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 vispirms lūdzu uzraksti normālā latviešu valodā kas, kur, kad, kapec? Neprasu tesrakstīt Saliktos sakārtotos, vai saliktos pakārtotos teikumos rakstīt, bet tomēr pāriet no ,bezmazvai, vienkāršiem nepaplašinātiem teikumiem uz vienkāršiem paplašinātiem. izlasi velreiz savu tekstu un mēģini saprast, kā jūtas cilvēks kurš grib tev palīdzet, bet īsti nevar saprast, ko tu tur esi samurgojis... Cieni pārējos foruma biedrus, laisagaidītu normālu atbildi Un vispar: kāda jēga būtu, ja kādam ir tā pat kādreiz nolagojis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Nu taču visparastākais bugs. Bet JA NU TOMĒR, mejbī nomaini paroli gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now