nX.` Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Sveiki man ir viens jautājums par IPB forumu 2.4.x versiju. Vakar uzinstelēju forumu un itkā viss bija labi bet tad lai forums strādātu citiem failā conf_global.php localhost vietā ievadīju savu ip adresi. Šo izdarot parasti forums strādaja labi taču ne šajā gadijumā. Kad es nomainīju uz ip man ierastā foruma vietā atvērtās tukša balta lapa. [*] Portus esmu forwardejis [*] Firewall`s ir izslēgts [*] Forumu esmu instelējis gan uz wamp web servera gan uz appserv - neko nedot [*] Instelējot ipb 2.1.6 (laikam) nomainot localhost uz ip viss strādā bet man vajag 2.4 versiju nevis 2.1.6 PS. Ja kāds var tad lūdzu iemetiet linku uz kādu ipb 2.4.x versiju kas strādā un ir pārbaudīts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Ja lieto Windows iebūvēto Firewall, tad izslēdz viņu, kā arī atslēdz Skype 80 portu, u.c. softiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 A kapēc Tev jāmaina localhost uz IP ? Tu vispār zini, kas ir mysql_host ? Tev mysql datubāze atrodas uz cita datora ? Nē ? Nu tad nemaini! Kapēc cilvēki parasti visu sarežģī un taisa sev liekas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 (edited) $INFO['board_url'] = 'http://localhost'; uz $INFO['board_url'] = 'http://IIPPP'; *jancis38* lasīt proti? [*] Portus esmu forwardejis [*] Firewall`s ir izslēgts Edited May 5, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Nēsi domājis uzlikt kādu nedaudz vecāku versiju?? Piem 2.3.3. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Kādu vecāku versiju, ko Tu murgo? Ja nav Tev atbildes, tad neraksti. Principā, nomainot uz IP, forumam vajadzētu parādīties. Nestrādāt varētu vienīgi linki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 7, 2008 Author Report Share Posted May 7, 2008 (edited) Nu itkā jau vajadzētu...bet NESTRĀDĀ! Man tādas aizdomas ka vainīgs tas ļevais ipb kuru es esmu novilcis jo 2.1.6 strādā. Edited May 8, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Lūdzu ieliek kāds download linku uz ipb 2.4.x versiju Zinu ka gign forumā kaut kur bija bet man tā pasūdīgi iet ar meklēšanu *Sorry par 2postiem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now