Seen Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 (edited) Kadam ir kads forsh chilligs hausa gabals? Vajag tadas chilligas dziesmas kur vnk tads forsh ritminsh un ta patikami klausities un dungot lidzi. k-ko tamlidziigu Varbut tie kas shodien bija GC dzirdeja ka DJ no cubus speleja tadus forshus gabalus EDIT: un ja kadam ir tad butu baigi labi ja uploudotu ieksh yy.lv Edited April 26, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 nezinu isti, kas sitas ir, bet hauss tas 1000% nav kkads chill hip hops moska Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 House tas tiešam nav, tas jau kautkas lidzigs repam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 kaut kas chillīgs? nu man uzreiz prātā nāk Guru no Gang Starr. re kur tev viens songs ieskatam - http://yy.lv/download.php?f=126018 es pats, kad vajag chillīgu muzonu, klausos to pašu Guru, kaut ko no Džeza, vai veco labo Mārliju Bobu. p.s. pilnīgi piekrītu tam, ka ar house tur maz sakara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 sorr vnk neparzinu tos tuc tuc stilus klausos smago... Jumts: gabals ir ok tikai man vajag tadus kur vardu nav vnk tads ritminsh sit bez vardiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 piekriitu Jumtam par Bobu, paklausoties regeju tu atsleedzies no visaam probleemaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 es jau klausos regeju es tagad par citu muziku runaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 vai nu tu doma Instrumental or Electronic vispar ir daudz ari taja skaita trance, tehno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 Labi man ipashi neinterese tie stili labi kludijos? so? tagad zinashu... Ja kadam ir lai labak iemet kadu songu nevis pliki spamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 še, moš iepatīkas - http://yy.lv/download.php?f=126191 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 (edited) DJ_Hype_-_Kiss100-SAT-04-23-2008 Ja gribi zinat kur novilkt pm. p.s parak liels lai hostetu kautkada yy.lv Edited April 27, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 http://yy.lv/download.php?f=126191 vo ir labs. Uzreiz miegs uznak K-kas vel nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=126248&ext=MP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 novijas tas nav chills. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 seen, iesaku tev ieiet www.last.fm tur daudz ko interesantu un nedzirdētu var atrast. ieraksti search "chill" un aidā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 ok tulit pačekoshu tur jau tikai noklausities var? kačat pasham ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 nu tas gan, bet, lai kaut ko sev piemērotu atrastu, ir vērts ieiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) re kur tev viens songs ieskatam - http://yy.lv/download.php?f=126018 es pats, kad vajag chillīgu muzonu, klausos to pašu Guru, kaut ko no Džeza, vai veco labo Mārliju Bobu. p.s. pilnīgi piekrītu tam, ka ar house tur maz sakara. Šitas neplahojs gabals, ja vari iesvied vel kādu dziesmu, vai arī nosauc kadu labu izpildītāju. EDIT: Meklēju DC++ guru, bet vienu bullshitu atrada. :/ Edited April 28, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Ja šie gabals ir istais tad tas tiešam ir "Reps" download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 novijas, tas tavs gabals manā izpratnē nav chills, un vispār ir izmetams mēslainē. janci, pameklē DC "Jazzmatazz", ja nemaldos kādas 4 vai 5 daļas viņam ir. [ tie ir Guru albūmi, true chill ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 šis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 omg, WTF?! piedod, bet šis ir vienkārši kaut kas drausmīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Nu jopcik bumbinj Novijas tu laika nesaprati ko man vajag. Man nevajag tadas dziesmas kur repo par dzivi vai par maukaam u.t.t Man vajag tadus meldinjus bums bums nu taa nevis k-kadu d'n'b bet totalu chillu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now