laucinieks Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Sveiki... šis ir mans help forums... Man ir jautājums kā es varu uzlikt gar sānu nodalītu līniju kur būtu visādi banneri iekšā... piem gar labo sāno līnija un tajā sānā ir baneri ielikti... varat palīdzēt un ja tas ir html kods kur man tas jāliek un kāds tas izskatās!?!?! Edited April 21, 2008 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 neviens nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nu bļē, Tu esi pilnīgs āksts. Tas nav tik vienkārši, kā parādīt ar pirkstu. Tur ir daudz un plaši jāstāsta. Visas sistēmas nav vienādas, katra ir individuāla. Ej labāk pats mācies html`u, vai maksā man un es Tev uztaisīšu. Zb jau šitās līkās rokas, kas māk tikai paprasīt un pats sev pat pakaļu nevar noslaucīt. Da ej uz karate treniņiem vai futbolu, nevajag Tev web lapu, ja neesi spējīgs un negribi mācīties to uzlabot. Sāk jau apnikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) Man patīk, ka tu vadi Help forumu, bet pats nejēdz pat tādu nieku atrast un uztaisīt, labāk met pie malas Tu esi pēdējais pajoliņš.... ko tad varēsi palīdzēt ?! Vienmēr atbildēs ieej google.lv un pameklē (pats jau to nemāki) Lai nebūtu tikai uzbrauciens: invisionize.com Edited April 22, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now