Jump to content
GIGN Forum

Quality


SaS^MAN
 Share

Recommended Posts

Esmu redzeejis gigna taisiitos muuvikus. Vis labaakaa kvalitaate ko esmu redzeejis ir slow1kam aka slowhands. Kaa var panaakt UUBERGRAFIKU (manaa uzskataa) ? Visi saka : "Jaazpiezh no video kartes" Bet, kaadaa veidaa? Bija rakstits, ka radeoniem tur pie 32 uzliec visu uz max, un YO. Nee fps ir toaali zems, un kvalitaate arii izpluust dazhaas vietaas. vnk izskatiijaas kaa auzu paarslu putra. Un ir veel viens jautaajums ar ko atskjiras 128 mb Video karte no 254 mb. Man pasham ir suudiiga video karte, un domaaju, kad vajag pirkt jaunu man modelis ir Ati radeon 9200 vai 9250 ajj hz un 128 mb. Un vai ir jeega pirkt UUBERVIDEO KARTI pa 989319 LS ? Nee nu taadu normaalu, nepaarprotiet. Vnk taisu muuvikus pamainu rezoluuciju, nu dod tas ko, bet kaa ir ar ljoti labu grafiku. Un dereetu arii kaadu pamaaciibu par kraasaam, lai muuviiks buutu kraasains, tas kas ir gfx-dream'aa - labaak neskatiities, jo man tas variants ir reaali piegriezies vnk stuulbs nav tur nekaa, liekas ka ir kas pa daudz un kas pa maz. Runaajot par gfx-dream'u tur Vegasam daudz pamaaciibu, bet nav nevienas noderiigas. Ja kaads var pacensties, tad ieliekat veel dazhus tutus kaa paugstinaat kvaliitaati, kraasas dabuut forshaakas. Ja ir pasham kaadas idejas droshi rakstat, lai muuvijs izskatiitos labaaks. Man liekas, ka daudziem noderees.

Link to comment
Share on other sites

theNTH, esi precīzāgs, ja tur ir kaudze ar tūtām, tad iedod pēc kā tu taisīji, vai kādu kur ir teikts par : "high quality" etc. Forums tur vispār aizdrāzts.

http://www.style-productions.net/?page=read_guide&id=44

Tur bļaģ es jau 3 reizi pēc kārtas reģistrējos, tas validate kods nenāk. Sapists saits.

Emys : Neder, nestraadaa webs. Ok, tagad straadaa, bet "best render" bildes nestraadaa

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Pat ja rezolucija ir liela grafika veljoprojam sudiga? Meginaji izmantot tos setingus renderacijai kas šeit foruma ir?

Pārbaudi visus setingus, gan projekta, gan renderešanas. Vispār, par Raedon v-kartēm es rakstiju te pat forumu, pamegini nokačāt Catalyist Control Center, un saliec max. grafiku.

Link to comment
Share on other sites

IZLASI PIRMO POUSTU, bljee. Ir skaidri, gaishi rakstiits, kad es saliku 3D visu uz max, sanaaca putra, un fps ~12-15 YO.

EDIT : NTH, ja nevari man paliidzeet tad, un neko nezini, tad aiztaisies, okej? Es prasu kaa uzlikt labaaku grafiku, nevis atlikt atpakalj :superlol: Sen jau viss ir uzlikts atpakalj. Daunis bledj, postus kraaj.

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...