laucinieks Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Nu tad tā man pc pārinstalēja pagāšgad ap jūniju... pārinstalēšanu es domāju vēl nevajag bet ir tāda lieta viņš ir mazlietiņ lēns... Nezinat kādu progu kas to varētu ātri un viegli izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Gada vismaz vajag 1 reiz parinstalet PC ! Kr4 nem prog. nosaukumu !! BPS Spyware Remover Registre Mehanice vaij ,ka tur saucas !!! Ir velveina metode ,ka var PC atru izdarit ,bet tas velkas vismaz 12h ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ja ir taisnas rokas, tad nekas nebremzē arī pēc 5 gadiem. Bet kas attiecas uz formatēšanu - stundas darbs. Nahuj pisties ar progu, kas to darīs 12 h? WTF vispār? Nav nekā tāda, kas reāli kaut ko uzlabotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Palasi, vajadzētu līdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Es tur mineju prog.? NEMINEJU GAN. Pasha Cietni otra peles puse un tur k.kur bija automatiska sakartoshana un tadejadi pc zinas ,kas kur ir . es pats ta esmu darijis un rezultats ari ir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Defragmentācija uz 12 stundām? Tā metode nedaudz strādāja senos laikos, tagad - diez vai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 + - 12h es isti neaceros. Senos laikos stradaja ,bet tie senie PC vel projam ir kadam majas. Piemeram man 4-5 gadiem vec PC un ta metode strada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 dafiga iemeslu var būt... attīri no zarazām (t.sk. progām, ko nelieto) defragmentē (zini, palīdz gan mazliet) fiziski iztīri galu galā gan jau windows apaudzis ar visādiem hlamiem arī ir... un vēl - visādiem superuuberkrutaispcbooster.exe ar līkumu ej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now