Champions! Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 Vai varētu manām tagadējajām tiesībam t.i. x_votekick x_votemap x_vote x_cvote pievienot šādas komandas 1) xslap 2)xslay ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 taa, ko lai saka, man vienreiz dazaibalobljedj tie dirseeji kas to vien dara kaa nospiezh pogu Add reply un uzraxta kaut kaadu stulbu fraazi tjipa "REC taa turpinaat" vai arii "tu esi forsh geks, REC" ir tada lieta, ka mani tas GALIGI neinteresee... vienigos rekomendus ko es njemu veeraa ir no pieredzejushiem gigna adminiem (tadiem papiem kaa speedy piemeram ) nakamreiz es jums spameriem visiem salikshu warn leveljus +1... ja jums nekas KONKREETS pa teemu nav sakaams, labak add reply pogu nespaidat... ja kadam ir iekshaas uzraxtiit normalu textu, luudzu... bet nevis 1-3 rindu spljaavienu... Par tiesibaam... neesu dzirdejis reali neko negatiivu par Champi, bet nu ir tada lieta ka arii neko pozitiivu kaut kaa arii es ipashi nemanu tevi spelejot gignaa, lai gan statos pec online taima esi 10 vietaa... diivaini... skilu shajaa momentaa gan neveerteeshu bet gan varetu njemt veeraa smadzenju daudzumu, jo tas mustdie'nu laikaa ir visbiezhak noverotais truukums. Pozitivi ir tas ka neesu dzirdejis nekadu smagu sudzibu kaa arii aciis nav kritis ar dirshanu/botismu/etc drazu... no 10 ballju skalas verteju iespejas ar 6 p.s. un iesaku uzmaniities, skaties ka neuzraujies uz slotu ar savu lielo online taimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 (edited) ir tada lieta, ka mani tas GALIGI neinteresee... vienigos rekomendus ko es njemu veeraa ir no pieredzejushiem gigna adminiem nu mani ir tieshi taas komandas ko champs prasa , tapeec domaaju ka esmu tiesiigas atbildeet uz to (wormam bija viens posts kur bija rakstiits - recus var dot tikai tie kuriem ir shiis komandas kuras prasa attieciigais wannabeadmins ) nu tad kr4 rec neesmu redzeejis ka jams kautko sliktu dariitu , pozitiivie shiti pietiekami daudz prieksh apgreida p.s vislaik esmu balstiijies uz ta noteikuma p.p.s atbalstu ka spEEdy ir pieredzeejis admins , bet cik biezhi vinsh ieskataas forumaa? nu ok , lai ir kaa boss saka Edited November 6, 2004 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted November 10, 2004 Author Report Share Posted November 10, 2004 nu tad ja nevienam vairs nekaa nav sakaams tad tl Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 es patiesibaa gaidu kad kads macho veidiigs kaut ko izpiriis sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now