#wL.Media Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 (edited) Tātad man problēma man viens draugs noņēma to def IPB augŠu visu kur tas iPB standartā vieta kur logo ielikt un tur kur search , members, help i ect nu vot un es no tiem IPB kodiem neko nejēdzu nu vnk nemāku ne scriptot un nezinu kā lai atrisinātu piem man ir logo liels un es gribētu tur iebāzt bet nezinu ka un kur piem reku: http://img227.imageshack.us/img227/6228/ipbmj2.jpg redziet augsā nav tas vietas def.... P.S draugs nonēma augŠu jo domājām savienot ar webu bet weba nebūs tagad un draugs tagad neatsaucās visu laiku =] es vēlos lai kāds kas zin sazinās ar manim skypa: triatel.owens un palidz logo ko gribu iebazt: lūdzu palīdziet =/ bet te nav tik viegli ar to easy logo changer bet savādāk =/ Edited April 13, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 Viens no cs.hackers palidzeja CLOSE PLZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts