k34ups Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 probleema ir taada ka kad es vai kaads cits kaadu sashauj uz sienas paliek nevis sarkans bet dzeltenas asinis. man shkjiet probleema ir ar hl jo tur arii tiek lietota shii kraasa. bet kaa to var salabot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 šite ira Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomE Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Pamegini mosk parinstalet cs! Jo man citreiz kkads gljuks vai kas kad es ieeju kkada bot serveri mans spray neradas tikai noska itka izpustos! Tad es parinstaleju cs un vis bija okz. Un tagat neeju tadosas bota serv! Taka no tadiem ar jauzmanas ka var csam ieladet kadu sudu ieksa ejot kada serv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tencion Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) Pamegini mosk parinstalet cs! Jo man citreiz kkads gljuks vai kas kad es ieeju kkada bot serveri mans spray neradas tikai noska itka izpustos! Tad es parinstaleju cs un vis bija okz. Un tagat neeju tadosas bota serv! Taka no tadiem ar jauzmanas ka var csam ieladet kadu sudu ieksa ejot kada serv! Vispār tas nepalīdz man tikai palīdzēja windowsa pārinstalēšana,bet ne cs'a,vārdu sakot vari katru reizi consolē rakstīt violence_hblood 1 vai uzluast paroli kura ir jāievada Option->Lock klikšķinot ārā to ķeksi. Edited April 10, 2008 by tencion Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 ir ok tgd snx par violence_hblood var tgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now