minds Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 apskataties un pasakiet kas jadara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 esmu saskāries ar kaut ko līdzīgu, vaina ir videodraiveros, vismaz man tā bija. ak jā, tu gadijumā neredzi caur sienām cilvēciņus? man bija tā, ka viss bija melns, bet mistiskā kārtā savējie un pretējā komanda rādijās caur sienām, pārinstalēju draiverus un viss ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 ak jā, tu gadijumā neredzi caur sienām cilvēciņus? man bija tā, ka viss bija melns, bet mistiskā kārtā savējie un pretējā komanda rādijās caur sienām, pārinstalēju draiverus un viss ok. caur sienam nekas neradijas, pat cilvekus neredzu vinji tadi pashi ka sienas izskatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Tev kads PC ir ? A tev pirmstam bija vis norm. ? Neesi kautko ieka4ajis CS vaij ari parlicis VideoKartes OPCIJAS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Tak draiverus novelc. Un noreseto kartes settingus. A Tev šitā nepatīk ? Piedūrīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 settingus uzliku default un tad veel bija cs no jauna janokacha un beidzot aizgaja paaldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts